Θωρακισμένη Πόρτα Χειροποίητη -42%
! 

Από αυτή τη βδομάδα και μέχρι εξαντλήσεως του εκθεσιακού μοντέλου, αποκλειστικά στη LEGNO DOORS θα βρείτε Πόρτα Θωρακισμένη Χειροποίητη* με 42% έκπτωση. Από 690€, τώρα μόνο με 400€ με αποξήλωση της παλιάς πόρτας και τοποθέτηση!
 
ΕΠΕΝΔΥΣΗ
Η Πόρτα παρέχεται με Χειροποίητο Ταμπλά 15 χιλιοστών και συνδυασμό Παντογραφικού Σχεδίου χρωματισμού βαφής. Κάντε κλικ τώρα στο: http://www.legnodoors.gr/product/1440/thorakismeni-xeiropoiiti- , μεταβαίνοντας στη κατηγορία προϊόντων 'Θωρακισμένες Χειροποίητες' με σκοπό να δείτε σε καλύτερη ευκρίνεια το διαθέσιμο εν λόγω σχέδιο, όπως συνάμα και τον αντίστοιχο χρωματισμό που δίνεται επί αυτού.
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Επιπλέον, η Πόρτα προσφέρεται με κλειδαριά SECUREMME K2, 14 Σημείων Κλειδώματος (4 σταθεροί πίροι και 10 κινητοί) με μικρό κοντό κλειδί ασφαλείας, ενόσω η Προστασία της βασίζεται στο block νυκτός και το πανοραμικό μάτι 180 μοιρών που διαθέτει.
 
ΜΟΝΩΣΗ
Τέλος, αναφορικά με το κομμάτι της Μονώσεως και ορθής Εφαρμογής η Πορτά προσφέρεται με Διπλό Περιμετρικό Λάστιχο και στήριξη με Ξυλογωνία, ενός επί της Κάσας και ενός επί Θυροφύλλου. Ενόσω, στο κάτω τμήμα του τελευταίου έχει τοποθετηθεί Ρυθμιζόμενος Ανεμοφράκτης για μεγαλύτερη αποδοτικότητα όσον αφορά τον αέρα, όσο- ωστόσο- και στην εμπόδιση εισχώρησης τυχόν σκόνης. 
 
Για γραφική απεικόνιση των τεχνικών χαρακτηριστικών του προϊόντος πατήστε εδώ
 

*Η προσφορά ισχύει για διαστάσεις ανοίγματος 100 x 210 (πλάτος x ύψος) 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ