Συνεχίζοντας τη τακτική για εξέλιξη των προσφερόμενων- προς εσάς- υπηρεσιών και αγαθών η LEGNO DOORS παρουσιάζει το νέο της αναβαθμισμένο μοντέλο Θωρακισμένης Πόρτας με περισσότερα σημεία για καλύτερη ασφάλεια και λειτουργικότητα ΑΠΟ ΠΟΤΕ!
 
Στο πλαίσιο της βελτίωσης των προϊόντων μας χωρίς extra οικονομικές επιβαρύνσεις μπορείτε τώρα από τη LEGNO DOORS να αγοράσετε Θωρακισμένη Πόρτα στην ίδια ακριβώς τιμή αλλά με καλύτερα χαρακτηριστικά.
 
Το μοντέλο των 16 εμβόλων επί του Θυρόφυλλου που από σήμερα μπορεί να γίνει δικό σας, προσφέρει 6 σταθερά μέρη συνοδευόμενα από 10 κινητά σημεία κλειδώματος τα οποία τα 9 εξ αυτών μετακινούνται κατά τη περιστροφή του κλειδιού επί της κλειδαριάς (βλ. SECUREMME κυλίνδρου K2CISA REV PRO κυλίνδρου TEKNOCISA PEV PRO κυλίνδρου RS3 S) με Defender (ατσάλινο προστατευτικό κυλίνδρου) μεγιστοποιώντας έτσι τη προστασία και ασφάλεια επί του χώρου σας. Ενόσω, το ένα εξ αυτών κινείται χειροκίνητα δια της εφαρμογής του block νυκτός επιτρέποντας με αυτό το τρόπο τον έλεγχο του εξωτερικού χώρου χωρίς να γίνει απαραίτητα η χρήση από το ματάκι. Η επιλογή της επένδυσης μπορεί να γίνει από μια εκ των διαθέσιμων κατηγοριών μας (βλ. Laminate, Λούστρου, Παντογραφικές, Χειροποίητες, Ειδικής Κατασκεύης, Αλουμινίου). 
 
Τέλος, το εν λόγω Σασί της Πόρτας διατηρεί και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του με λειτουργία Διπλού περιμετρικού λάστιχου, ενός επί του Θυρόφυλλου και ενός επί της Κάσας με στήριξη με Ξυλογωνία επί του πρώτου. Συνάμα, η Πόρτα διαθέτει ματάκι με σκοπό την οπτική επαφή με τον εξωτερικό χώρο και έναν ρυθμιζόμενο Ανεμοφράκτη στο κάτω μέρος του φύλλου της, ο οποίος και προσφέρει τη δυνατότητα «σφραγίσματος» όταν η Πόρτα κλείνει και ανεβαίνει αυτομάτως κατά το άνοιγμα αυτής. Ενόσω, τέλος η Θωρακισμένη Πόρτα διατίθενται με όλα τα εξαρτήματα της συμπεριλαμβανομένου τόσο του χερουλιού, όσο και του πόμολου της αλλά και των διακοσμητικών της καλυμμάτων αυτών σε τρείς βασικούς χρωματισμούς (βλ. inox, bronze και χρυσό). Για τη γραφική απεικόνιση των τεχνικών χαρακτηριστικών του προϊόντος πατήστε εδώ.
 
Επωφεληθείτε από τη προσφορά και αποκτήστε το νέο μοντέλο Θωρακισμένης Πόρτας 16 σημείων κλειδώματος στη προηγούμενη τιμή των 14 σημείων κλειδώματος!

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ