Η LEGNO DOORS ξεκίνησε το 2010 ως ατομική επιχείρηση με την επωνυμία 'Αθανάσιος Βλάχος' και ως σήμερα εδρεύει στο ιστορικό κέντρο Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στον χώρο της Θωράκισης και των Εξωτερικών Κουφωμάτων.
 
Ο κύριος και βασικός της εταίρος Αθανάσιος Βλάχος δραστηριοποιείται στον χώρο της Θωράκισης από το 1990. Διατέλεσε ως εξωτερικός συνεργάτης της ELDOOR από το 1990-1998 και τα δύο επόμενα έτη δημιούργησε κατασκευαστική βιοτεχνία Θωρακισμένων και Εσωτερικών Πορτών με έδρα την Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, ενώ την δεκαετία που ακολούθησε 2000-2010 συνεργάστηκε επιτυχώς με μια πληθώρα εταιρειών με κυριότερες τις: PROTECTA, DESIGNDOORS, MORFI και EXYLPO. 
 
Μέχρι σήμερα η LEGNO DOORS έχει καταφέρει να ολοκληρώσει- εντός ενός αυστηρού χρονοδιαγράμματος- μια πληθώρα ποικίλων εργών τόσο αναφορικά με τον τομέα της Θωράκισης και των Εξωτερικών Κουφωμάτων, όσο όμως και συναφών ως προς αυτών κλάδων (βλ κουζίνα, ντουλάπα, ξύλινα δάπεδα laminate κα). Η εγγυημένη ποιότητα των προϊόντων της σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα του τεχνικού προσωπικού επιτρέπουν στην LEGNO DOORS την παροχή ενός υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τον καταναλωτή.    

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ