Ενημέρωση COVID-19 (Φεβρουάριος 2021)

Στη Legno Doors, η υγεία και η ασφάλεια των πελατών μας ήταν πάντα προτεραιότητα μας. Καθώς συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τις ραγδαίες εξελίξεις για τον κορωνοϊό (COVID-19), μετά και τη τελευταία ενημέρωση από τους αρμόδιους Φορείς που έλαβε χώρα -εχθές- στις 05 Φεβρουαρίου του 2021, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι πάντα προσπαθούμε να διατηρήσουμε το φυσικό μας κατάστημα, της οδού Λεωνίδα Ιασονίδου 18 με Μοιράρχου Κουφίτσα 2 και τηλ. 2310 206-145, ασφαλή και καθαρό για εσάς και τους συναδέλφους μας. Για αυτό τον λόγο και οι Ώρες επικοινωνίας και εξυπηρέτησης μετατρέπονται πλέον σε 09.00 – 15.00 Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε ενημερώσεις σχετικά με το COVID-19, από το Υπουργείο Υγείας και τα εκάστοτε συναπτά προς εμάς Επιμελητήρια του Εμπορικού μας κλάδου, για να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε μια ασφαλή αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες μας και ένα υγιές περιβάλλον για τα μέλη μας.

Μη ξεχνάτε ότι, εκτός του εν λόγω – προσωρινά τροποποιημένου – ωραρίου μας,  μπορείτε ακόμα να επικοινωνείτε μαζί μας, μέσω της φόρμας επικοινωνίας (offline message by livechat, contact page) ή μέσω της φόρμας που παρέχεται στις σελίδες υπηρεσιών στο διαδίκτυο, στη ηλεκτρονική διεύθυνση: legnodoors.gr

Εάν έχετε την οποιαδήποτε απορία, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο info@legnodoors.gr.

Φροντίστε τον εαυτό σας και ο ένας τον άλλον!

Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Legno Doors